Heldag med surdegsbakning

Igår var Ida, jag och vår vän Karolina på heldagskurs i surdegsbakning på Ängslyckan i Vendel. En trevlig och lärorik kurs i skön miljö. Med oss hem fick vi levainbröd, finskt rågbröd och knäckebröd. Och ett par surdegar på burk, en gjorde på vete och en på råg. Det lär bli mer surdegsbakning framöver, kanske redan till påsk. För surdegsbröd smakar och doftar så ljuvligt samtidigt som det är både nyttigt och hållbart.

För dig som är intresserad av att lära dig mer om surdegar och surdegsbakning rekommenderas Martin Johanssons surdegsskola.

Surdegskurs Ängslyckan

Bakning av finskt rågbröd under kursen ”Att baka bröd med surdeg” på Ängslyckan i Vendel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s