Ljuset kommer åter

Ute är det vårvinter, idag med värmande sol och ljumma vindar. Inne är ljuset också åter, men på ett lite annat sätt. Sedan en tid tillbaka är vårt hushåll nämligen med en inomhusmarschall i vilken vi återvinner ljusstumpar och andra stearinrester.

Vinnaljus Indoor CeraLava

Vinnaljus Indoor CeraLava, en fin och praktisk inomhusmarschall.

Vinnaljus Indoor CeraLava är både fin och praktisk. Dess aluminiumbrännare har en permanentveke av glasfiber som avger en rökfri låga. Bara att fylla på med ljusstumpar och stearinrester från värmeljus när ljusmassan i marschallen börjat minska. Brinntiden är upp till 12 timmar.

Inomhusmarshallen rekommenderas varmt för den som inte har möjlighet att stöpa ljus i egen regi och som inte vill kasta användbara stearinrester i soporna. Marschallen finns även i vindsäkert utomhusutförande och har då namnet Vinnaljus Outdoor CeraLava.

Återvinning av ljusstumpar

Återvinning av ljusstumpar. Det är bara att lägga ned det överblivna stearinet i marschallens varma ljusmassa, så smälter det för att sedan förbrännas i aluminiumbrännaren.

Stearinstumpar

Ljusstumpar och andra stearinrester i väntan på återvinning, först i vår stumpljusstake och sedan i inomhusmarschallen. Återvinning steg för steg helt enkelt.

Annonser

One thought on “Ljuset kommer åter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s