Botaniserar för ett grönare kök

Just nu botaniserar jag i boken Green Kitchen Stories av David Frenkiel och Luise Vindahl. Boken – och inte minst deras blogg med samma namn – har fått stor uppmärksamhet de senaste åren. Det vattnas i munnen när jag läser om rödbetsbourguignon, bönotto och fruktremmar. Och jag tror dessutom att jag har funnit februari månads vegetariska vardagsnykomling i boken. Jag ska dock provlaga receptet innan jag avslöjar mer här på Hållbara handlingar.

Green Kitchen Stories

Green Kitchen Stories – fin inspiration för vegetarisk vardagsmatlagning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s